Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πώς μου αρέσει να τη βλέπω...

Τα είδη του cuckold είναι διάφορα...

Το 95% cuckold είναι άντρες, δηλαδή είναι άντρες που τους αρέσει να βλέπουν τη γυναίκα τους με άλλον ή άλλους και κατά αντιστοιχία μόνο το 5% είναι γυναίκες που θέλουν να βλέπουν τους άντρες τους με άλλη ή άλλες...

Στους άντρες λοιπόν υπάρχει:

Α. Ο οπτικός τύπος που του αρέσει απλά να παίρνει μάτι τη δικιά του να γαμιέται με άλλον και αυτός απλά την βλέπει και τον παίζει. Δεν συμμετέχει, απλά καυλώνει με το να την παίρνει μάτι.

Β. Ο ακουστικός τύπος που του αρέσει να ακούει τη γυναίκα του από το διπλανό δωμάτιο α γαμιέται ή από ανοιχτό τηλέφωνο και να τον παίζει ακούγοντας την.

Γ. Ο υποτακτικός είναι σκλάβος της γυναίκας του αλλά και του γαμιά της και τους υπηρετεί όση ώρα γαμιούνται.

Δ. Ο cream-cleaner: ο άντρας που έχει φετίχ να γλείφει τη γυναίκα του με τα χύσια του γκόμενου της επάνω της: στο μουνάκι, στο πρόσωπο, στα βυζιά, οπουδήποτε.

Ε. Ο BDSM cuckold: Του αρέσει να βλέπει τη γυναίκα του να γαμιέται σαν σκλάβα στα χέρια ενός άλλου, να τη μεταχειρίζονται σαν πουτάνα.

ΣΤ. Ο άντρας gang-bang: Είναι αυτός που τον εξιτάρει να παρτουζώνουν τη γυναίκα του περισσότεροι από 2 άντρες.

Ζ. O kinky ρομαντικός του αρέσει η γυναίκα του να έχει σταθερό γκόμενο, να την πηγαίνει σπίτι του και να την παίρνει μετά το γαμήσι και χύνει όσο η γυναίκα του του περιγράφει τι της έκανε.

Η. Ο περιστασιακός: Αυτός που το έχει σαν φαντασίωση και έτυχε μια φορά, συνήθως στις διακοπές.

Θ. Ο CC cuckold που του αρέσει να ντύνεται γυναίκα και να γαμιέται σα γκόμενα μαζί με τη γυναίκα του και τον γαμιά της.

Και πολλές άλλες κατηγορίες, αν και στην πραγματικότητα, όλα αποτελούν κομμάτια της ίδιας απόλαυσης και πολλοί άντρες τα έχουν δοκιμάσει όλα...

1 σχόλιο:

  1. Daniela is determined to pressurize the semen in your balls so your release will be pretty powerful... she squeezes your scrotum in one hand while her fingers on her other hand runs slowly over the sensitive edge of your cocktip... finally she palms your shiny wet cocktip as it slips tightly between her fingers further stretching the tight purple skin... your cock is clamped between fore- and middlefinger... nerve spasms throughout your cock and muscular contractions throughout your balls send your pressurized semen up and out in the air
    Click here to watch this clips

    ΑπάντησηΔιαγραφή