Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Τι είναι το Cuckolding?

Σε έρευνα που έγινε από πανεπιστήμιο της Αγγλίας, μεταξύ 500 ζευγαριών, το cuckolding ήταν η δημοφιλέστερη, κοινή φαντασίωση των ζευγαριών. Τι είναι όμως το cuckolding;

Με τον όρο αυτό φωτογραφίζουμε τη σεξουαλική προτίμηση που έχει κυρίως (σε ποσοστό 90%) ο άντρας του ζευγαριού, να δει τη συντροφό του με έναν άλλο άντρα ή και περισσότερους. Σε κάποιους αρέσει απλά να βλέπουν, σε άλλους να συμμετέχουν ενεργά, σε άλλους να παίρνουν ρόλο σκλάβου του ζευγαριού, άλλοι αρέσκονται στην περιγραφή και μόνο του τι συνέβη όπως και πολλές άλλες εκδοχές αυτής τη προτίμησης.

Το βασικό σε όλα είναι ότι ο δικός σου σύντροφος παίρνει την απόλυτη ικανοποίηση στα χέρια ενός άλλου ανθρώπου την ώρα που εσύ απλά κοιτάζεις.

Η διαφορά από το swinging (αν και το cuckolding ειναι κομμάτι του swinging) είναι ότι το swinging και μόνο από τον όρο σημαίνει ανταλλαγη και γίνεται μεταξύ ζευγαριών, ενώ στο cuckolding δεν υπάρχει ανταλλαγή, υπάρχει παραχώρηση του συντρόφου σε κάποιον άλλο εραστή. Όσο κι αν φαντάζει σε κάποιους ιδιαίτερο, αν σκεφτεί κανείς ότι μια απλή απιστία για κάποια ζευγάρια αποτελεί αιτία διαζυγίου και χωρισμού και για κάποια άλλα ζευγάρια, η ίδια ακριβώς πράξη ηδονή και φαντασίωση... αλλά έτσι είναι το σεξ και οι γνωριμίες γύρω από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου