Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Cuckolding Διακοπές

HEDONISM RESORT - JAMAICA

Ο τουρισμός με βασικό θέμα το sex είναι κάτι που υπάρχει εδώ και χρόνια και στις αρχές οι πελάτες του σεξοτουρισμού ήταν κατά κύριο λόγο άντρες που επισκέπτονταν την Ταϋλάνδη, την Βραζιλιά για φτηνό κι εύκολο σεξ. Όμως τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν. Μεγάλα ξενοδοχεία 5 αστέρων, τύπου resort προσφέρουν πλέον σε ζευγάρια διακοπές οι οποίες περιλαμβάνουν και ικανοποίηση όλων των φαντασιώσεών τους.

 Ένα από αυτά, που έχω επισκεφτεί ο ίδιος, είναι το Hedonism Resort II στην Τζαμάϊκα. Είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο 5 αστέρων με όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς (πισίνα, τζακούζι, εστιατόριο, μπαρ και κλάμπ) και απευθύνεται αποκλειστικά σε ζευγάρια που έχουν έντονη σεξουαλική διάθεση για γνωρίμιες και swinging. Οι διοργανωτές δεν αρκούνται στοιυς πολυτελείς χώρους φροντίζουν να διοργανώνουν happenings σε όλη τη διάρκεια της μέρας, με παιχνίδια στην πισίνα με βασικό θέμα το sex, με χορευτές και διαγωνισμούς τα απογεύματα, και τα βράδια με θεματικά πάρτι τύπου Αρχαίοι Ρωμαίοι ή ό,τι άλλο βάλει ο νους με αποκορύφωμα μια από τις πιο ωραίες εκδηλώσεις όπου περίπου 30 τεράστια κρεββάτια είναι απλωμένα στην παραλία του ξενοδοχείου με κεριά, λευκά σατέν σεντόνια (ένα παραμυθένιο σκηνικό) όπου κάθε ζευγάρι διαλέγει όποιον ή όποια θέλει για να κάνει ό,τι θέλει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι φθηνές διακοπές. Κοστίζει αρκετά, αλλά αξίζει σίγουρα τον κόπο. Τα περισσότερα ζευγάρια είναι ηλικίας άνω των 35 ετών. Συναντάς επίσης και πολλά ζευγάρια τύπου μεσήλικας με χρήματα με την όμορφη, σέξι πιτσιρίκα. Το ξενοδοχείο διακριτικά φροντίζει για όποιο ζευγάρι επιθυμεί, να είναι εύκολο να βρει έναν ντόπιο ή μια ντόπια (και υπάρχουν πραγματικά αρκετοί όμορφοι και όμορφες στην Τζαμάικα) να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους και πολλά ζευγάρια επιλέγουν έναν Τζαμαικανό για να κάνουν cuckolding με τη γυναίκα τους.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω διεύθυνση και φυσικά δείτε και τo βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου