Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

SWING ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK - Μέρος 1

Η αλήθεια είναι ότι το facebook είναι μια βασική πηγή γνωριμιών για ζευγάρια και ταυτόχρονα ένα δύσκολο σημείο για πραγματικές γωνριμίες για τον απλό λόγο που όλοι ξέρουν (τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται): από τα 100 προφιλ που δηλώνουν ζευγάρια στο fb πραγματικά ζευγάρια είναι τα 40 και από αυτά, το πολύ τα 20 είναι ειλικρινείς και θέλουν πραγματική συνάντηση.

Τα ψεύτικα ζευγάρια στο fb ξεκινούν με το απλό: να στήσουν έτσι το προφίλ τους ώστε να δείχνει ζευγάρι. Τι πιο εύκολο από 5 κλεμμένες φωτογραφίες από το internet, μια πολύ απλή επεξεργασία για να κρυφτεί το πρόσωπο και μπορώ να φτιάξω ένα προφίλ σαν ένα πολλά υποσχόμενο (αλλά ανύπαρκτο) ζευγάρι. Είναι το πρώτο βήμα...

Το δεύτερο βήμα είναι όταν αρχίσει το chat και πρέπει να πουν κάποια πράγματα έχουν πάντα μια δικαιολογία γιατί η γυναίκα τους δεν συμμετέχει: άλλοτε θα λείψει καιρό σε επαγγελματικό ταξίδι, άλλοτε έχει ένα πρόβλημα υγείας, άλλοτε παλιά συμμετείχε και αυτή την εποχή δεν έχει διάθεση, άλλοτε είμαστε σε διάσταση και είναι αρνητική και πολλά άλλα με τα οποία, πιστέψτε με, μπορεί να γελάσετε πολύ. 

Υπάρχουν ακόμα και κάποιοι που είναι τόσο βλαχοπόνηροι που ενώ είναι ένα ψεύτικο προφίλ οι ίδιοι, κράζουν με αγανάκτηση στον τοίχο τους ότι βαρέθηκαν πλέον τα ψεύτικα προφίλ των άλλων ζευγαριών και είναι ενοχλημένοι από αυτό. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία, ακόμα πιο θρασείς, οι οποίοι το φτάνουν μέχρι το ραντεβού... και την τελευταία στιγμή υπάρχει μια διακαιολογία, πάντα για τη γυναίκα, που δεν μπόρεσενα έρθει, ποντάρωντας ότι η καύλα του άλλου ζευγαριού θα τους παρασύρει και αυτό δεν θα τους πειράξει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φωτογραφήσω πολλά τέτοια προφίλ. ΤΟ σίγουρο είναι ότι δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε κάποιο chat και στην καλύτερη να ανοίξει και μια camera για λίγο... μέχρι εκεί. 

Ένα άλλο που δεν καταλαβαίνουν είναι το κατ' επανάληψη μήνυμα ή κατ' επανάληψη οποιουδήποτε τρόπου επαφής, όσες φορές κι αν του δώσεις να καταλάβει ότι ψάχνεις κάτι άλλο. Του εξηγείς "Είμαστε bi ζευγάρι που ψάχνει οπωσδήποτε κάποιον bi" και χωρίς τίποτα περαιτέρω λαμβάνεις μια φωτογραφία με έναν πούτσο που γράφει "Έλάτε καύλες μου να σας σκίσω και τους δυο σαν πουτανάκια". Γουάου! Κάθε ζευγάρι θα παράταγε την δουλειά του και ό,τι άλλο έκανε για να τρέξει πίσω από έναν πούτσο να προλάβει πριν του πέσει!

1 σχόλιο:

  1. Rachel and her husband went to their bedroom for some reunion sex after he had come back from one of his business trips. They were unaware that their son Alex was in Rachel's closet putting away some blankets. The young man did not have time get out of the room. Instead he hid himself behind the door. While he was there, curiosity got the better of him and he ended up peeking in on them.
    Rachel Steele Taboo

    ΑπάντησηΔιαγραφή