Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ SWING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;


Στην Ελλάδα, όπως πάρα πολλά άλλα, είναι πολλά τα ζευγάρια που συζητούν το θέμα του swing, της ανταλλαγής με άλλα ζευγάρια ή του cuckold (ένα τρίτο άτομο ανάμεσα στο ζευγάρι).

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα, πέραν από συζητήσεις γίνονται και πράξεις.

Οι τρόποι για ένα ζευγάρι που ψάχνεται είναι οι εξής:

Τα social sites, με κορυφαίο το facebook, όπου γίνεται παιχνίδι μεταξύ πολλών ζευγαριών (το 50% των προφιλ είναι ψεύτικα και μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό προχωράει σε συνάντηση). Από εκεί όμως, αν επιμείνεις και είσαι ξεκάθαρος, θα βρεις σίγουρα ζευγάρι να κάνεις παιχνίδι. Διοργανωνονται επίσης μέσω των social διάφορες συναντήσεις ζευγαριών, άλλοτε μκε επιτυχία κι άλλοτε ένα απλό ξενέρωμα.

Ένας άλλος τρόπος είναι να συχνάζεις σε ένα-δυο μπαράκαι που υπάρχουν όπου λειτουργούν με τη λογική ότι συχνάζουν ζευγαρια που τους αρέσει το swinging, κυρίως στο Γκάζι.

Ένας τρίτος τρόπος είναι να επισκεφτείς το μόνο ίσως μπαρ που λειτουργεί ως κανονικό swinging club, το Nirvana Swinging Club, όπου είναι ένας μπαρ μέσα στο οποίο μπορείς να φερθείς όπως καυλώνεις και σου αρέσει, χωρίς να σε νοιιάζει για τους άλλους και για τους πιο προχωρημένους, μετά τις 2, μπορούν να ανέβουν στον επάνω χώρο να βγάσλουν τα ρούχα τους και να απολάυσουν ό,τι γουστάρουν.

Ο τελευταίος και πιο διακρτιτικός τρόπος από όλους είναι το "Swing Fun Hotel". Είναι ένα πρόγραμμα που έχει εγκαταστήσει σε ένα-δυο ξενοδοχεία για ζευγαράκια η SexNetwork και μπορείς εύκολα, ενώ πας στο ξενοδοχείο να κάνεις έρωτα, μέσω ενός tablet που υπάρχει στο δωμάτιο να επικοινωνείς με όλα τα άλλα.

Ο πιο σίγουρος πάντως τρόπος είναι να μην ντρέπεσαι, να αποδέχεσαι χωρίς ταμπού αυτό που θέλεις να κάνεις, να μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων και να το κυνηγάς. Τότε σίγουρα θα σου συμβεί.


1 σχόλιο:

  1. This would piss him off because Sara would never suck his during their marriage. Phil was very surprised his mom wanted to do this but was also willing. They got the video camera out and she gave her son a blowjob.

    Click this link to watch this video

    ΑπάντησηΔιαγραφή