Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη σε Swingers Club στο Άμστερνταμ

Aν είσαι ζευγάρι που σου αρέσει το cuckold και σου αρέσει να ταξιδεύεις δεν είναι μύστικό ότι το Αμστερνταμ είναι το καταλληλο μέρος για να ζήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Και πιο συγκεκριμένα υπάρχει ένα swing club που λέγεται Fun4Two, βρίσκεται αναμεσα στο Άμστερνταμ και το Ρόττερνταμ σε μια πολύ ωραία, τεράστια μονοκατοικία μέσα στη φύση και διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να ζήσεις πραγματικά τις φαντασιώσεις σου.

Το έχω επισκεφθεί και μπορώ πραγματικά να σας πω ότι αξίζει πολύ τον κόπο, είτε αποφασίσεις να συμμετέχεις σε ό,τι συμβαίνει, είτε όχι. Πέρασα πολλές ώρες εκεί μιας και διαθέτει τα πάντα (φαγητό, μπαρ, δωμάτια, τζακούζι) σε μια ολλανδική αισθητική, αλλά ποιός νοιάζεται για αυτό; Την μέρα που το επισκέφθηκα το club είχε φροντίσει να διοργανώσει ένα sex show από μια ομάδα 5 σέξι χορετυριών και 3 αντρών χορευτών. Τα ζευγάρια ήταν κυρίως άνω των 35 και η ατμόσφαιρα πραγματικά καταπληκτική.


Η επίσκεψη σε ένα τλέτοιο club θα δώσει την ευκαιρία σε ένα ζευγάρι που του αρέσει το cuckolding να ζήσει όποιο κομμάτι της φαντασίωσης του γουστάρει: μπορείς να δεις τη γυναίκα σου έναν άλλο άντρα, με δυο ή και περισσότερους, μπορείς να τη δεις με ζευγάρι να συμμετέχεις με τους άντρες που το club καλεί για show (για τους πιο τολμηρούς) και όλα αυτά μπορού να γίνουν σε τζακούζι, σε dark-rrom, prive, σε κοινή θέα... όπως ο καθένας διαλέξει. Και τίποτε από όλα αυτά δεν γίνεται με πίεση: φτάνει ένα απλό νόημα για να σταματήσει οτιδήποτε. Είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός καν΄νας του club και τηρείται απόλυτα.

Μπορώ να σας περιγράψω αρκετά από αυτά που είδα αλλά με τίποτα δεν θα μπορούσα να σας μεταφέρω πραγματικά πόσο σεξουαλικό και χαλαρωτικός ήταν για μένα και τη συντροφό μου όλος ο χρόνος (6 ώρες) που περάσαμε σε αυτό το club. Λεπτομέρειες για αυτή την επίσκεψη θα βρείτε σταδιακά στις Cuckold Ιστορίες που υπάρχουν στο blog. Προς το παρόν ρίξτε μια ματιά στο site του εν λόγω club

www.fun4two.com

Για όσους πραγματικά αποφασίσουν ένα τριήμερο στο Άμστερνταμ, στο συγκεκριμένο club θα περάσουν καλύτερα από ό,τι φανταζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου