Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Safe Sex

Τα πρώτα προφυλακτικά έκαναν την εμφανισή τους στην Αρχαία Αίγυπτο. Ως αιτία δημιουργίας τους ήταν (τι άλλο;) ο βασιλιάς να μπορεί να κάνει ελέυθερα σεξ όποτε ήθελε, χωρίς ωστόσο να "δημιουργεί" και βασιλικούς απογόνους. Τα πρώτα προφυλακτικά φτιάχνονταν από εντόσθια ζώων. Αργότερα, για ευνόητους λόγους, φτιάχνονταν από ύφασμα.

 Από τότε μέχρι τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει τρελά! Τα σύγχρονα προφυλακτικά έχουν τεράστιες αντοχές (χαρακτηριστικά σε ένα προφυλακτικό μπορείς να αδειάσεις ένα λίτρο coca-cola χωρίς να σκιστεί!) και γίνονται απο υλικά που επιτρέπουν όσο είναι δυνατόν την αίσθηση της καύλας.




Όσα καλά και αν πούμε για τα προφυλακτικά ή και όσα άσχημα η αλήθεια είναι πάντα μια: είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ! Όση καύλα και απόλαυση αν χάσεις επειδή ρησιμοποιείς προφυλακτικό δεν συγκρίνεται με αυτά που μπορεί να συμβούν αν δεν χρησιμοποιείς καθόλου. Αφού λοιπόν αποφασίσαμε να το χρησιμοποιούμε, πάμε να το βάλουμε!!!





Οι τρόποι για να φορέσεις ένα προφυλακτικό δεν και είναι πάρα πολλοί. Οι πιο γνωστοί είναι τρεις. Ο πρώτος είναι και ο δημοφιλέστερος: να το βάλεις μόνος σου. Ο δεύτερος τρόπος είναι να σου το βάλει ο συντροφός σου. Ο τρίτος, λιγότερο δημοφιλής αλλά ο πιο αισθησιακός και καυλωτικός είναι με τα χείλια. Στηρίζεις το προφυλακτικό στα χείλια σου, το ακουμπάς στο κεφάλι" του πούτσου και ύστερα με τα χείλια σου, σιγά-σιγά, το φοράς κάνοντας κινήσεις με τη λογική που παίρνεις ένα τσιμπούκι.


Δοκιμάστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου